söndag 16 augusti 2009

Trevlig fest!

Igår kväll var vi bjudna till Pelle's brorsa som precis har fyllt 45 somrar - GRATTIS MATS! Vi bjöds på en underbart god buffé med augustitema: kräftor och räkor, crepes som inte var crepes utan såna där pasta rullar med skaldjursfyllning som jag glömt namnet på;) (Typiskt mig. "Åh vilka goda crepes!" Hallå, kan jag inte känna skillnad på pannkakor och pasta nu heller?? Och jag som inte ens drack snaps...) Det kunde däremot Pelle göra som inte skulle köra hem, grattis;) kycklingklubbor och rostbiff med två sorters potatissallad. Oj så mätta vi blev:)! Till efterrätt fick vi en jättegod äppelkaka med glass och vaniljsås. Glassen var Börje's alldeles egna vaniljglass - liksom Ica, Willy's och Coop har sina egna varor har nu även Börje's i Tingsryd hakat på den trenden:) Till och med ölen gick i augustitema:)! Barhäng ;)"Vad tänker du på?"
"Jag tänker på kräftor, massor utav kräftor!!"
Bröderna Nilsson blev i fin form - som vanligt:)!
Kanske tack vare den här maskinen......Mats egna fatölsmaskin som bjöd på iskall lagom skummande öl - direkt från kranen!
Mats är precis som Pelle, ja just det "TOKIG I FOTBOLL"!!
Mats skrattar gott åt svärmor Aina's roliga rim:)
Många rim blev det denna kväll, nästan som julafton!
Amanda fyller 14 i helgen som kommer - det firades också denna dag (fast det hade vi ingen aning om att vi skulle göra - dålig kommunikation kallas det... Bröderna Nilsson har varit i farten igen;)) Vi får fira dig en annan dag gumman :)! Kram på dig:)
Thelma har stenkoll medan Amanda öppnar sina paket.
Pelle i fin form!
Kvällens värdinna Anna-Lena, även kallad Mamma-Lena;) Eller kort och gott - ANNIS!
Systrarna i soffan, Amanda och Rebecca.
Amanda djupt koncentrerad till en hårdrockslåt - Guitarr Hero är ingen enkel match...


TACK FAMILJEN NILSSON FÖR EN HÄRLIG KVÄLL!

Kram på er!

Ullis

Inga kommentarer: