lördag 13 december 2008

Snacka om chockad!

Som jag skrev innan var jag nästan övertygad om att det skulle vara Anna som skulle komma och hämta mig innan i kväll. Så när jag såg en VOLVO-kombi (Anna har en sån) smyga fram på grusvägen utanför satte jag på mig kängorna och gick ut för att möta upp henne. Men gissa om jag blev paff när det visade sig vara mina gamla kursare från Komvux, Anne och Emma som kom gående uppför stallbacken!! Herregud så chockad jag blev - och lika GLAD!! Ni lyckades verkligen överraska mig och att Pelle varit så duktig som inte sagt 'halv sju'! Bra jobbat!

Vi åkte in till Karlskrona där vi mötte upp Petra och My innan vi slog oss ner vid det bokade bordet på O'Learys. Kändes verkligen lyxigt att bli bjuden på mat och dryck! Beställde Buffalo Ribs och jag kan lova er att jag blev mer än mätt (kom in en halv gris typ...) Men man är ju inte sämre än att man klämma ner en stor portion med friterad glass med kolasås och grädde också, mums! Som om det inte skulle räcka med att bli bjuden på en sån fest hade tjejerna varit och inhandlat ett gäng med änglar till min samling. STORT TACK SNÄLLA NI FÖR EN HÄRLIG KVÄLL - VILKEN TREVLIG ÖVERRASKNING DET BLEV! KRAM PÅ ER FRÅN 40-TAGGAREN;)
Det var fullt med folk på O'Learys i Karlskrona, ett mysigt ställe som jag varmt kan rekommendera.
Söt skyddsängel!
Hjärta med ängel.
Ljushållare med änlgapar - så söt!
Och så en liten rultig ängel med gloria.

Fick precis ett sms av Pelle och han verkar må som en prins där nere på Casinot i Malmö. Nu ska jag försöka ta mig i kragen och gå och lägga mig. Imorgon är det jobbdax igen, tre lediga dagar går fort...
God natt,
Ulrika

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahahhaaa lurad =) ja det va en trevlig kväll (som alltid när vi ses) ha de så gott vännen
Kram Anne