fredag 6 juni 2008

Låååångpromenad...

...blev det idag när husse skulle gå en ny runda på okänd mark med hundarna. Pelle har en förmåga att ibland gå lite vilse i skogarna (ledsen hjärtat, men så är det!) så istället för en planerad 1-timmes runda blev det dryga 2 timmar i värmen istället. Gissa om hundarna blev trötta, de har legat i skuggan och slappat hela dagen. Tror inte de frågar efter nån mer runda idag.

Jobbade i natt så jag sov till kl 13. Efter starkt och välgörande kaffe började jag med 'måla-om-de-små-spröjsade-fönsterna-på-verandan-projektet'. Ett mycket pilligt jobb men jössses vad vitt och fräscht det ser ut!! Hela huset är i behov av en uppfräschning vad gäller målning så det känns skönt att vara igång.

Ett annat projekt som vi ska ta itu med i sommar är att bygga ett nytt staket - det gamla håller alldeles på att ge med sig... Bara en tidsfråga innan hundarna lägger omkull det när de står med frambenen mot staketet så fort någon går eller cyklar förbi...

På tal om cykel så blev det Pelle som fick skruva ihop min nya cykel, tack för det - har varit ute på en provtur nu ikväll. Imorgon blir det premiärrunda med Putte, ska bli intressant och se hur det kommer gå....!

Mmmm, tycker bestämt att det luktar mat nerifrån nu - Pelle håller på att grilla. Jag återkommer med rapport från cykelturen imorgon!
/ Ulrika

Inga kommentarer: