söndag 19 juli 2009

Ponnyridning & målning!

I torsdags kom Anne och hennes barnaskara på besök - Majken skulle inviga sina nya ridbyxor som hon fick när hon fyllde 4 år. GRATTIS MAJKEN! Maken till munläder har jag aldrig varit med om, hon pratar oavbrutet ;) Kan förstå Anne att hon får skavsår i hörselgångarna titt som tätt men en annan som träffar Majken en liten stund i taget tycker det är charmigt värre :)! Här några bilder från besöket.Samling under körsbärsträdet - massor av bär i år!
Färgad av körsbär runt munnen lyste Majken ikapp med solen när hon lyftes upp på Góffi - byxorna är nu officiellt invigda;)
Visst är de söta ihop!
Góffi tog sin uppgift på fullaste allvar och gick så försiktigt med Majken på ryggen. Vi vågade till och med oss på att släppa taget för att jag skulle kunna föreviga ritten. "Jag kan rida Góffi själv" sa Majken hur självsäker som helst. Och javisst kunde hon det!
Medan Majken red så stannade Melwin hemma hos Pelle och min pappa som har börjat projekt måla-om-huset. Melwin red också en runda men har tyvärr ingen bild på det. Han var lika duktig som syrran sin! Lilla skruttan var också med!
Pappa är gullig som hjälper oss med målningen - tack snälla!

Det blir stor skillnad på lyster och färg - det kommer bli så fiiint:)!!!

Inga kommentarer: