fredag 6 februari 2009

Fotoutmaning!

Fick häromdagen en utmaning av Pernilla och hennes Beardieboys i Lidhult. Har inte fått tummarna ur förrän nu. Så här lät utmaningen:
"Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 och välj bild nr 6. Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den. Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor."
Kan tyvärr inte komma på 6 stycken att utmana men jag visar gärna bild nr 6 ur mapp nr 6. Bilden får mig att längta nåt otroligt efter sommaren, att få borra in näsan i den solvarma pälsen och känna doften av den. Det är återigen den trevliga Cirocco som fastnat på bild, en alltigenom hygglig och snäll häst. Och tur är väl det, 800 kg häst som inte vill samarbeta leker man inte med... Visst är han väl fin!Bilden är tagen 31 maj förra året då vi hade en härlig heldag med häst och vagn genom Tubbarp/Silpinge med grillning och eldshow på kvällen/natten. Här kommer lite fler bilder från den dagen. Skönt att titta på sommarbilder när det är värsta grådiset ute idag...
Här har vi nordsvensken Hebbe som brukar köras i par med Cirocco.

Snart är ekipagen redo för avfärd - Jesper och Hebbe är förspända och passagerarna kan kliva ombord!
Som ni förstår satt jag i vagnen bakom Jesper, denna härliga gamla gentleman som alltid gör sitt bästa för att vara alla till lags.
Bakom oss körde Peter och Jimmy prärievagnen med Cirocco. Vilken fin sista majdag med sol och doftande syrener, aahhh vad jag längtar till sommaren!
Hebbe hade tyngsta lasset som fick dra Peter's egenhändigt fixade medeltidsvagn. Passagerarna var hyggliga och hoppade av när backarna blev för tunga.
På kvällen var det grillning och några tjejer hade uppvisning med elddans och eldslukning. Peter hade fixat med de här häftiga stubbarna som både värmde och lyste upp i mörkret. Hoppas det blir favorit i repris i år, kanske har jag en foderhäst här hemma då som kan följa med på turen!?
Trevlig helg på er! /Ulrika

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du, visst längtar man till sommaren. Cirocco ser fin ut i mina icke hästälskande ögon ;-)

Kram

Anonym sa...

Idag är det ju den 8 februari och Percy fyller veteran så ett stort Grattis från oss här i Växjö! Hoppas matte & husse kommer ihåg dig så du får ngt extra gott idag!