torsdag 19 februari 2009

Fotosöndag!

I söndags förmiddag tog vi hundarna med upp till Karlsnäs för att gå tipsrundan tillsammans med mamma och pappa. Det var full aktivitet denna soliga vintriga söndag, skidtävling och alla som går tipset gjorde att parkeringen var överfull! Frågorna var lagom knepiga, i vårt sällskap hade tre 12 av 13 rätt, det var bara jag som halkade ner på 11 tack vare en fråga om norge (jävla norrmän ;)) Hemma igen strax innan 12 lagom till Anna Lycksäter skulle dyka upp - vi hade planerat en dag tillsammans med våra kameror! Jag guidade Anna runt kusten i Ronneby, tänkte på den stackars Smålandsbon som inte ser havet så ofta ;) Här kommer några utvalda foton från dagen, det blev en hel del kan jag säga!På havscampingen ute vid Torkö stannade vi och fikade, mycket bättre kan man inte ha det en så fin vinterdag!
Rykande varm choklad och ...

...äggmackor, mumsfilibabba!

Stugan ni skymtar inne i viken tillhör mamma och hennes syskon, ett riktigt litet smultronställe! Det bildas häftiga mönster på isen.

Dröjer ett tag innan nån kan ro ut med båten...

Någon har reserverat bästa platsen på beachen till badsäsongen, snacka om solstol(l)e!

Härlig vinterdag vid havet!
Tack Anna för en härlig dag med många goa skratt - vi får snart göra om det. Ursäkta den misslyckade grillningen... Nästa gång köper jag en ny engångsgrill som förhoppningsvis brinner! Men stekt korv med bröd var inte så dumt det heller, eller hur!?
Kram, Ullis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stekt korv är definitivt inte fel det heller men äggmackorna och den varma chokladen gjorde att man lätt glömmer korven.
Underbar dag (som vi får göra om inom kort) med bästa tänkbara sällskap!

Kramizar

Anonym sa...

Hej!
Hittade lika fina bilder här som hos Anna! Jätteduktiga på att fota!! Ni verkar ha haft en trevlig dag i vintervädret!
/Tina och Robert