fredag 21 november 2008

Pappa och jag...

...hamnade bokstavligen i blåsväder i tisdags då vi gjorde en Tysklandsresa till 'Bordershop'. Klockan var strax efter 4 på morgonen när vi steg på bussen i Ronneby tillsammans med några andra sömniga resenärer. Bussen stannade på ett antal platser på vägen ner till Bromölla där vi skulle byta buss. Sagt och gjort, vi lämnade den varma härliga bussen för att sätta oss på en ännu icke uppvärmd buss, brrr.... Det var kallt! Lagom tills man hade värmt upp sätet och den värsta kylan lagt sig kom chauffören in och berättade att vi tyvärr måste byta till ytterligare en annan buss då bakdörren inte gick att stänga på den vi nu satt i. Så det var bara att ta sitt pick och pack och sätta sig i nästa icke uppvärmda buss - tog ett tag innan vi fick upp värmen igen...

Som ni vet var det ett himla busväder i tisdags - när vi körde över Öresundsbron blåste det 18 m/s och jag kan tala om att det kändes rejält i bussen... Lite obehagligt faktiskt.
Och på färjan gjorde man bäst i att stå eller sitta still någonstans för det var inte lätt att hålla balansen där inte! Stackars de som jobbar på båten... Fast de är ju klart vana vid hård sjö.

Väl framme vid 'Bordershop' tog vi varsin kundvagn och strosade längs hyllor med sprit, likörer, vin och öl, you name it! Att det bara kan finnas så många olika sorter! Det var inte svårt att göra av med pengar men nu har vi dricka så det räcker att fira 40-årsdagen med råge ;)
Tack pappa för en trevlig dag, trots att mina ben svullnade upp och värkte nåt hemskt på hemvägen... Stödstrumpor på nästa gång ;)!

Två för mig nya smaker på Absolut - Pears & Raspberri Ska bli intressant och se vad man kan blanda för gott med dessa!

Det var skönt att komma hem i stugvärmen igen efter en intensiv dag - borta bra men hemma bäst!

Den här fina kransen köpte jag på 'Lantlif' i Bräkne-Hoby för lite sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

MM de där smakerna ser spännande goda ut hörre du;)
Tack för ditt inlägg i vår gästbok också förresten.
En sak till vilka fantastiskt söta änglasaker du hittar. Gillar också änglar!
Kram Caroline

Anonym sa...

Stort grattis i efterskott på din födelsedag.
Hoppas du hade det bra :)))
Kramar från Lidhult